top of page

RESULTATER - EM 2023

Mixt-eam gikk for bronsje! Gratulerer igjen Jørgen, Anette og Kristoffer!

3 KM

I år igjen, ble det palleplassering for Katrine Leveraas. Denne gangen bronsje. Signy leverte også godt, og fikk en solid 6 plass. I tillegg til de to sterke jentene klarte også Anette Jokstad å beholde armbåndene i den svært tekniske løypa.

Katrine Leveraas

Av mennene utmerket Petter seg med en 6. plass i sin aldersklasse. Ellers var det flere av mennene som gjorde det svært godt, som bevarte armbåndene; Marius Hansen, Kristoffer Adolfsen, Luke Cambridge og Kjetil Berge. Gratulerer!

12 KM

På 12 km, var det de samme kvinnene som bevarte armbåndene. De kom på henholdsvis 9, 20 og 21 plass! Noe de skal være svært stolte av!

Blant guttene var det igjen Petter som gjorde det godt i sin aldersklasse, med en nydelig 4. plass! Ellers klarte Kristoffer Adolfsen, Kristoffer Gertz og Luke Cambridge seg veldig bra, men armbåndene i behold.

TEAM

Men det gjeveste i år, var at mix-teamet klarte å steppe opp det lille ekstra for å komme på pallen i år. De var så nære i fjor, og gav virkelig alt - igjen - i år. Det ble en svært velfortjent bronsje på denne fine gjengen! At de er et dream-team, er det ingen tvil om.

Anette, Jørgen og Kristoffer!

Også damelaget, med Katrine, Signy og Gunhild, gjorde det svært godt med en 4. plass. Herrelaget, med Espen, Luke og Kristoffer Gertz kom på en fin 12. plass.

BILDEDRYSS

100 METER

Flere av deltakerne prøvde seg også på 100-meters distansen, hvor Signy utmerket seg med å komme helt til semifinalen. Hun vant to kvalifiseringsrunder, og åttendedelsfinalen, men måtte gi seg tapt under kvartfinalen. Kanskje ikke så rart, etter å ha levert godt under 3 km, 12 km og lagkonkurransen!

Flere av årets EM-deltakere tar turen til Belgia, under tidenes første offisielle VM.

EM OG VM 2024

Ønsker du å kvalifisere deg til neste års EM eller VM, må dette gjøres i år, enten under Bootcamp Survivor, NM (Romerikes Råeste) eller andre internasjonale løp, som er godkjente kvalifiseringsløp. Er det noen løp du vurdere å delta på i utlandet, med mål om å kvalifisere deg, spør oss gjerne i forkant om dette er løp som er godkjente kvalifiseringsløp. Vi jobber med å få oversikt over hvilke løp som blir kvalifiseringsløp for våre norske utøvere.

Grunnen til at det ikke er mulig å kvalifisere seg senere, er for å gi både utøverne og NOCRA god tid i forkant av mesterskapene. Da kan utøverne planlegge bedre, alt fra trening, andre konkurranser, bo og reise til mesterskapene, etc. NOCRA får også bedre tid til å håndtere søknader, følge opp utøverne, håndtere generelle administrative oppgaver, bedre tid til bestilling og levering av landslagsdrakter, m.m. På denne måten jobber vi bedre sammen og mer fokusert, mot et mål om å gjøre det best mulig under de store mesterskapene.