top of page
Team%20OCR%20Norway_edited.jpg

KLUBBER/TEAMS
 

The%20Achievers_edited.jpg
Trolljegere_edited.jpg
fellesskap

treninger

motivasjon

reisefølge

læring

for alle

rabattkoder

treningklær

inspirasjon

support i løp

vennskap

turer til utlandet

støtte

nettverk

 

 

Det er mange fordeler med å melde seg inn i en hinderløpklubb, og det er en fin måte å bli en del av et større hinderløpmiljø. 

 

Er du eliteutøver som vil delta i det offisielle EM eller VM, må du være medlem av en offisiell hinderløpklubb, - en klubb som er tilknyttet en friidrettskrets, eller du kan melde deg inn i en (lokal) Friidrettsklubb. Dersom du kun ønsker å delta på det uoffiselle VM, og andre løp forøvrig, er ikke dette et krav. 

OFFISIELL HINDERLØPKLUBB

Foreløpig er det bare er én hinderløpklubb som er underlagt NFIF; Midgard Hinderløpklubb, en nasjonal klubb for alle. Les mer om dem lenger ned på siden.

 

Vi anbefaler alle hinderløpklubber å organisere seg (bli en del av NFIF), da et slikt samarbeid vil gi klubben mange fordeler og bistand til klubbutvikling.

Lisenser

Merk at det stilles krav om medlemskap i en friidrettsklubb eller offisiell hinderløpklubb, for kjøp av alle lisenser, bortsett fra engangslisens for arrangementer utenfor bane. Dersom du ikke ønsker å være medlem av en offisiell hinderløpklubb, men vil kvalifisere deg til de offisielle mesterskapene, kan du i stedet søke om medlemskap hos din nærmeste friidrettsklubb, her. Med en lisens får du gode forsikringsordninger, som anbefales på det varmeste. Les mer om lisens, her

UOFFISIELL HINDERLØPKLUBB

Er du ikke eliteutøver, og ønsker å melde deg inn i en lokal hinderløpklubb, som ikke er underlagt NFIF, er dette også å anbefale. Å være en del av en klubb skaper mestring, felleskap, treningsglede og gir deg ulike fordeler, alt ettersom hva klubben har å tilby. Kanskje du allerede har venner i klubben, eller de har fasiliteter du ønsker å dra nytte av. 

Drifter du en hinderløpklubb og ønsker å bli en del av NFIF?

Er du en hinderløpklubb (offisielle og uoffisielle) som ønsker å bli presentert på denne siden?

Eller er du en hinderløper som ønsker mer informasjon om medlemskap og klubbvirksomhet?

Ta kontakt: info@nocra.no

MIDGARD HINDERLØPSKLUBB

Midgard Hinderløpklubb, er Norges største hinderløpklubb. En klubb for alle i hele landet, uansett nivå. De startet i 2016, under navnet Team OCR Norway, og ble underlagt NFIF, januar 2022, via Rælingen Friidrettskrets. En velorganisert og inkluderende klubb, du vil møte på samtlige løp i landet. 

Midgard arrangerer klubbmesterskap 25.06.22.

Facebook logo.png
Instagram logo.png
Barskingen, 3 jenter.jpeg

DIN HINDERLØPSKLUBB

Her er det plass til å presentere din hinderløpklubb, uansett hvor stor eller liten den er. Organisert/uorganisert. Leken/seriøs. Alle er velkommen!

 

Kanskje noen i ditt nærområde vil ha stor glede av dere? 

Ta kontakt for å vise deg frem her: info@nocra.no

Facebook logo.png
Instagram logo.png

HINDERLØPSKLUBBER

bottom of page