top of page
Team%20OCR%20Norway_edited.jpg

KLUBBER/TEAMS
 

The%20Achievers_edited.jpg
Trolljegere_edited.jpg
fellesskap

treninger

motivasjon

reisefølge

læring

for alle

rabattkoder

treningklær

inspirasjon

support i løp

vennskap

turer til utlandet

støtte

nettverk

 

 

Det er mange fordeler med å melde seg inn i en hinderløpklubb, og det er en fin måte å bli en del av et større hinderløpmiljø. 

 

Er du eliteutøver som vil delta i det offisielle EM eller VM, må du være medlem av en offisiell hinderløpklubb, - en klubb som er tilknyttet en friidrettskrets, eller du kan melde deg inn i en (lokal) Friidrettsklubb. Dersom du kun ønsker å delta på det uoffiselle VM, og andre løp forøvrig, er ikke dette et krav. 

OFFISIELL HINDERLØPSKLUBB

Foreløpig er det tre hinderløpklubber som er underlagt NFIF; Midgard Hinderløpklubb, Nannestad OCR, og SK Vidar OCR. Les mer om dem lenger ned på siden. 

 

Vi anbefaler alle hinderløpklubber å organisere seg (bli en del av NFIF), da et slikt samarbeid vil gi klubben mange fordeler og bistand til klubbutvikling.

Lisenser

Merk at det stilles krav om medlemskap i en friidrettsklubb eller offisiell hinderløpklubb, for kjøp av alle lisenser, bortsett fra engangslisens for arrangementer utenfor bane. Dersom du ikke ønsker å være medlem av en offisiell hinderløpklubb, men vil kvalifisere deg til de offisielle mesterskapene, kan du i stedet søke om medlemskap hos din nærmeste friidrettsklubb, her. Med en lisens får du gode forsikringsordninger, som anbefales på det varmeste. Les mer om lisens, her

UOFFISIELL HINDERLØPSKLUBB

Er du ikke eliteutøver, og ønsker å melde deg inn i en lokal hinderløpklubb, som ikke er underlagt NFIF, er dette også å anbefale. Å være en del av en klubb skaper mestring, felleskap, treningsglede og gir deg ulike fordeler, alt ettersom hva klubben har å tilby. Kanskje du allerede har venner i klubben, eller de har fasiliteter du ønsker å dra nytte av. 

Drifter du en hinderløpklubb og ønsker å bli en del av NFIF? Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg videre på veien. 

Er du en hinderløpklubb (offisielle og uoffisielle) som ønsker å bli presentert på denne siden?

Eller er du en hinderløper som ønsker mer informasjon om medlemskap og klubbvirksomhet?

Ta kontakt: info@nocra.no

MIDGARD HINDERLØPSKLUBB

Midgard Hinderløpklubb, er Norges største hinderløpklubb. En klubb for alle i hele landet, uansett nivå. De startet i 2016, under navnet Team OCR Norway, og ble underlagt NFIF, januar 2022, via Rælingen Friidrettskrets. En velorganisert og inkluderende klubb, du vil møte på samtlige løp i landet. 

Midgard arrangerer klubbmesterskap 25.06.22.

Facebook logo.png
Instagram logo.png

Ut året 2023 er det bare medlemskontigent på 150,- per medlem. Vi har gratis treninger enn så lenge (drevet på dugnad) får vi noen faste blir det muligens treningsavgift også. Så må man betale for å dekke prod. kostnadene på vesten (som er 540,- for voksen og 375,- for barn per nå)

Kontakt:

Nestleder i Nannestad IL, Marianne Stallvik Kråkmo på nestleder@nannestadil.no

eller på tlf.  45452450

team romerikes råeste ocr

Det er Nannestad IL Friidrett som har en egen klubb for OCR-interesserte, som kalles Team Romerikes Råeste. 

Vi har, og ønsker flere, medlemmer i alle aldre. Her er både eliteutøvere og de som aldri har prøvd hinderløp før, velkomne! Målet er at vi skal skape aktivitetsglede og tilhørighet, og bygge opp sporten. Vi ønsker særlig å styrke OCR-miljøet på Romerike, og inviterer nå til åpne treninger for alle i en periode framover. I september 2023 blir det treninger en gang i uka. Vi trener med fasilitetene til Nannestad IL og benytter hindre som er med i løpet Romerikes Råeste på trening. Vi vil også variere treningen ved å møtes på idrettsparker på Jessheim, Lillestrøm o.l, klatre/buldreparker og andre passende anlegg. 

 

Vi ønsker at alle som blir medlem konkurrerer i vesten vår. På den måten finner vi hverandre når vi deltar på ulike løp, det blir enklere å hjelpe hverandre og det skaper et godt samhold. Vil du bli med? 

Facebook logo.png
Instagram logo.png

SK VIDAR OCR

Klubben ledes av eliteutøver Marius Larsen. 

Det arrangeres hindertreninger hver onsdag, ulike steder i Oslo; Tufteparker, hinderskogen, Ammerudtunnelen o.l. På vinteren arrangeres treninger på Ila skole. Man kan også delta på løpetreninger med SK Vidar sine løpegrupper. Sjekk ut deres hjemmeside for treningstilbud. På vinteren er det innendørs treninger på Bislett. 

Klubbsiden, finner du her.

 

Facebook logo.png

Medlemskap: 700,- pr. år. 

Treningsavgift: 1100,- pr. år. Gratis ut 2023! 

Detaljer om medlemskap, kan du lese her.

Melder du deg inn, er det viktig at du velger "Hinderløp (OCR", uansett hvilke løpegruppe du velger.  

 

SK Vidar sin facebookside. 

Barskingen, 3 jenter.jpeg

DIN HINDERLØPSKLUBB

Her er det plass til å presentere din hinderløpklubb, uansett hvor stor eller liten den er. Organisert/uorganisert. Leken/seriøs. Alle er velkommen!

 

Kanskje noen i ditt nærområde vil ha stor glede av dere? 

Ta kontakt for å vise deg frem her: info@nocra.no

Facebook logo.png
Instagram logo.png

HINDERLØPSKLUBBER

bottom of page