World OCR, logo, hvit.png

vm

World OCR, logo, ocr.png
World OCR, logo, adventure racing.jpg
World OCR, logo, ninja.png

World OCR, Fédération Internationale de Sports d'Obstacles (FISO), er verdens styrende organ for hinderløp-grener;  OCR/hinderløp, Adventure racing, Ninja sport og relaterte idretter. De er ingen profittorganisasjon med mål om egen gevinst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

World OCR er:

ARRANGØR for 

det OFFISIELLE VM

FORMÅL

World OCR jobber for å fremme sikkerhet, rettferdighet og muligheter for idrettsutøvere til å konkurrere på alle nivåer. Dette inkluderer internasjonale resultater og rangeringer, embetsmenn, trening, regelhåndhevelse, forsikringstjenester, coaching, treningsleir, informasjon om arrangementer, arrangementstjenester, nyheter, utdanning, dommer, med mer.

HVEM ER WORLD OCR?

 

World OCR (FISO) er en ikke-for-profit-uavhengig internasjonal organisasjon som består av frivillige for å representere utøverne. Presidenten leder alle sine aktiviteter, mens FISO-kongressen og hovedstyret er ansvarlig for å ta de viktigste beslutningene for organisasjonen. Nasjonale medlemsforbund representerer utøverne i FISO-kongressen og foreslår og stemmer om retningslinjer og regler til fordel for dem.

 

Medlemmene av World OCR er de nasjonale forbundene som representerer over 80 land over hele verden. Hvert landsforbund er sammensatt av atletmedlemmer og representerer deres behov og interesser. Landsforbundets medlemmer er organisert i kontinentale konføderasjoner, som er foreninger av nasjonale forbundene i fem kontinentale regioner under OCR Afrika, OCR Americas, OCR Asia, OCR Europe og OCR Oceania.

Sjekk ut deres hjemmeside for mer informasjon. 

Du kan også følge dem på facebook

VM 2022

fiso ocr world championship

Dato: Ikke avklart

Sted: Ikke avklart

Arrangør: World OCR

Detaljer omkring løpet annonseres når påmeldingen åpner. 

 

KVALIFISERING

Vi er ikke i mål med detaljene omkring kvalifiseringen til VM, men vil oppdatere underveis på vår facebookside, samtidig som aktuelle endringer skjer her. 

Vi er i kontakt med FISO om endelige kravspesifikasjoner og jobber med å få på plass løsning for ranking.