top of page
Search

NORGE TOK 4 MEDALJER UNDER TIDENES FØRSTE OFFISIELLE EM!

Updated: Jun 17, 2022Det var en sann glede å sende avgårde 13 av Norges beste hinderløpere til tidenes første offisielle EM, som ble arrangert i Italia, Val di Femme, 9-12 juni.


Sammen med de 13 deltakerne, var også styreleder Hege Jeanette Henriksen med. Hun var med som vår representant for NOCRA og støttespiller for utøverne, i tillegg til at hun fungerte som funksjonær på flere av løpene.FANTASTISK START


Allerede første dagen, under 3 km, tok Norge 3 medaljer!

Det var en fryd å se dem på pallen, i sine nye landslagsdrakter og det norske flagget over skuldrene! Gratulerer igjen Katrine Haaland Leverås for en suveren 2. plass, i elite! Og gratulerer Signy Caroline Kolstø for 2. plass, og Petter Andresen for 3. plass i aldersklasse. Dere gjorde oss alle svært stolte denne dagen!


Dagen etter fikk vi igjen se en av våre utøvere stige opp på pallen! Denne dagen var det 15 km som sto for tur, hvor Adna Tahirovic kom på en nydelig 2. plass i aldersklasse! Gratulerer!


Katrine, Signy, Petter, AdnaTEAM


Med disse resultatene var det det knyttet stor spenning rundt søndagens lagkonkurranse!


Katrine, Signy Caroline og Adna var Norges damelag, og gjorde det svært godt, med en super 6. plass.


Men til vår overraskelse og med stor spenning, knivet mixlaget med de aller beste av 50 mix lag! Norges mixlag var representert av Anette Jokstad, Jørgen Otto Bjaaland Tresselt og Kristoffer Arne Adolfsen. Tilskuerne ropte og skreik om hverandre i kampen om å få sitt favorittlag gjennom mange av hindrene! Våre norske utøvere klarte også å holde Danskene godt bak seg langt inn i halve løypa. Selv om de startet 2 min før, betyr det at de virkelig kan hevde seg i toppen. Og det var spesielt et hinder hvor nordmennene knuste de andre landene. På ski! Ja, alle lagene måtte gå på 1 sett ski, - sammen! Etter å vitne deres prestasjon på filmopptak, var de helt rå! Makan til samarbeid og fart! Sjekk ut Anette sin instakonto: ahjokstad, med opptak.


Dessverre måtte det norske mix-laget ta en strafferunde på slutten av løpet, da de feilet på ett av de tekniske hindrene. Likevel klarte også de å komme på en riktig god 6. plass! Og en ting er sikkert - de gav virkelig alt, - det var full kollaps i målområdet!


Lagene: kvinner, mix og menn


Vi er svært godt fornøyd og stolte over resultatene til de norske utøverne under årets EM!
FUNKSJONÆRER


Alle de nasjonale forbundene/utvalgene vil i fremtiden være pliktige til å bidra med funksjonærer for fremtidige mesterskap. Det var derfor en viktig og nyttig erfaring for Hege å fungere som funksjonær under årets EM. I tillegg var vi svært heldige som fikk bistand fra en av våre nyutdannede funksjonærer; Mersad Spahic. Tusen takk for din innsats! Vi setter svært stor pris på jobben du gjorde på vegne av NOCRA.


Vi oppfordrer flere å bli kurset som funksjonærer! Ta kontakt for mer informasjon.TAKK FOR ÅRETS EM


Takk til alle våre norske utøvere, for en fantastisk innsats! Og ikke minst for et utrolig fint samhold og støtte, under hele oppholdet! Vi er utrolig stolte av dere:


Anette H. Jokstad

Nikolai Handle Jensen

Kristoffer Arne Adolfsen

Evy Marie Thorkilsen

Petter Andersen

Marius Larsen

Adna Tahirovic

Signy Caroline

Gunhild Stølen

Katrine Haaland Leveraas

Jørgen Otto Bjaaland Tresselt

Marco Anelli

Nataniel Tavakolinia Hansen


Og takk til Hege for en enorm innsats på alle plan.


Vi gleder oss veldig til fremtidige mesterskap med denne gjengen og alle nye utøvere som vil være med på denne reisen!

415 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page