top of page

GRÜNERLØKKA HINDERLØPSKLUBB, HAR BLITT EN DEL AV SK VIDAR

Grünerløkka Hinderløpsklubb ble nylig etablert av elite-hinderløper Marius Larsen. Og med et ønske om å få klubben i organiserte former, har han inngått et samarbeid med Sportsklubben Vidar, hvor hinderløpsklubben nå har blitt en del av sportsklubben, med navnet SK Vidar OCR. Dette byr på en skikkelig kick-start for hinderløpklubben, hvor alt ligger til rette for å bygge opp en solid klubb, under kontrollerte former, og med mange muligheter for en spennende utvikling.

SK Vidar OCR satser bredt, og tar imot både nybegynnere, elite, og ungdom. De tilbyr treninger spesifikt rettet mot hinderløp, i tillegg til SK-Vidars eksisterende løpetrening. Det jobbes også i disse dager med å få bygget egne ninja-rigger til å trene på.


TRENING

Hindertreningene arrangeres ulike steder i Oslo-området hvor det allerede er hindre, og tilsvarende elementer å trene i, som f.eks i Tufteparker, Hinderskogen, Ammerudtunnelen, o.l. På vinteren vil treningene arrangeres innendørs på Ila Skole. Marius Larsen vil fungere som trener på hindertreningene, og de vil foregå på onsdager, for alle medlemmer. Ellers er løpetreningen sammen med SK Vidar sine ulike løpegrupper, som arrangerer treninger på ulike dager. Sjekk ut deres hjemmeside, under treningstilbud. Om vinteren er det innendørs på Bislett. Etter hvert vil det også bli arrangert treninger med kombinasjonen løping og hindre.Marius W. Larsen (foto: privat)FREMDRIFTEN

Gjennom samarbeidet med SK Vidar, som i dag er en så stor og veletablert sportsklubb, er mulighetene mange. Og med det tvinger det seg frem et par spørsmål, vi må stille Marius:


Er det slik at det vurderes å arrangere løp, på sikt?


Ja, vi er allerede i dialog med ledelsen om det. Det er ting som skjer, men vi kan ikke si så mye enda. Det er mange ting som skal på plass på en gang, så løp blir neste steg. Det viktigste for oss nå er å sikre et godt treningstilbud til alle de som blir med i SK Vidar OCR.


Kan vi se noen form for satsning for eliten i fremtiden?


Ja, vi er i dialog med ledelsen om det. En av Norges beste utøvere har allerede meldt seg inn, så dette er et aktuelt tema allerede.


Hva er dine langsiktige mål med klubben?


Målene med klubben er de samme som målene var med forbundet, da jeg startet NOCRA i 2018. Jeg har drevet med hinderløp siden de første løpene i 2013, og jeg elsker det. Så jeg ønsker å bidra til å spre gleden ved at flere får mulighet til å drive med dette, uavhengig av alder. Men ungdom har et ekstra fokus. Og jeg ønsker å bidra til at vi får så gode eliteutøvere som mulig (som også vil bygges opp fra junior). Så i én setning: Spre såpass treningsglede på tvers av alder, at det fører til medaljer i både NM, EM og VM for både junior og elite. Og OL når det kommer.


NOCRA gleder seg over dette, og ser frem mot en spennende tid for SK Vidar OCR, og ønsker dem alle lykke på veien.MEDLEMSKAP

Ønsker du å bli medlem, koster selve medlemsskapet 700 kroner i året, og treningsavgiften er 1100 kroner pr. år. Men, for alle nye OCR-medlemmer er treningsavgiften gratis ut 2023! Du kan også lese mer om medlemskap og melde deg inn via denne siden: Medlemskap - SK VIDAR . Melder du deg inn, er det viktig å velge gruppen «Hinderløp (OCR)», uansett hvilken løpegruppe man velger, slik at man blir registrert korrekt.


INFORMASJON

Klubbsiden til SK Vidar OCR, med kontaktinformasjon, er her: OCR/Hinderløp - SK VIDAR

SK Vidar sin Facebook-side: SK Vidar.


293 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page